First morning in Italy

Ensimmäinen aamu Italiassa. Heräiltiin puoli 9 aikoihin ja heti ensimmäisenä hypättiin kummatkin suihkuun, koska eilen ei päässyt, kun ei tullut lämmintä vettä. Oli ihanan virkistävää ja paras fiilis kun oli taas puhdas. Sitten rupeskin iskemään vähän nälkä, kun edellisen kerran oltiin syöty edellisenä iltana pizzaa, jonka meidän hostiperhe tarjosi (joka oli muuten ihan sikke hyvää). Me ei kuitenkaan eilen keretty juoksemaan kauppaan, kun oltiin tietyistä syistä vasta aika myöhään perillä, tais olla paikallista aikaa 22.30.

Päädyttiin sitten syömään aamupalaks suklaakeksejä ja jotain nutellatäytteisiä croissantin tapasia asioita. Ei ollu kovin hääviä, koska kummallakin oli aika kova nälkä, eikä herkut oikeen napannut, mutta kyllä niitä nälkäänsä söi. Päätettiinkin sitten lähteä heti ensimmäisenä käymään kaupassa, joka oli ihan muutaman kulman takana sijaitseva paikallinen lähikauppa. Se oli vähän niinkuin Suomen Lidl, mutta vaan eri nimellä. Ensin jouduttiin selvittelemään tarvitseeko irtotuotteita punnita ja onneksi eräs ihana vanhempi nainen kertoi, että ei tarvitse. Ostettiin sitten ihan sikana vihanneksia, koska se aamupala oli saanut aikaan jo ihan super huonon olon valmiiks. Kierreltiin kaupassa ja etiskeltiin vähän mitä tahansa ruokaa. Muun muuassa etittiin sellasta leipää, mikä ei olis pelkkää vehnäleipää ja kyllä me itse asiassa löydettiin! Kaiken lisäks ostettiin siis ihan perus ruokaa ja haluttiin vaan kaupasta ulos nopeesti, koska kumpaakin kävi jo nälkäkiukku ärsyttämään.

Nyt on kuitenkin massu kyllänen ja asiat taas hyvin. Tässä mietiskelläänkin mitähän sitä sitten seuraavaksi tekisi, kun meillä on tänään vapaapäivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *