Moduulien yleiset asetukset koskevat aineistoja ja aktiviteetteja yleisesti ja näkyvät kunkin aktiviteetin ja aineiston asetusten listassa.  

Moduulien yleiset asetukset 

Näkyvyys 

Näytä kurssilla: 

Toiminto näkyy kurssialueella ja opiskelijoilla on suora pääsy käyttämään sitä, ellei pääsyoikeuksia ole rajoitettu muilla keinoilla.  

Piilotettu ja pääsy estetty: 

Toiminto ei näy kurssialueella opiskelijoilla, eikä heillä ole pääsyä siihen. Toiminto näkyy vain niille, joilla on oikeus tarkastella piilotettuja toimintoja kurssialueella. Esimerkiksi ohjeteksti, joka on tarkoitettu vain kurssin opettajille (lyhyt tiedote, toimintaohje tai muistilappu), voi olla järkevää laittaa piilotetuksi ja pääsy estetty opiskelijoilta.  

Piilotettu ja pääsy sallittu:

Suora linkki kurssialueella toimintoon on piilotettu, mutta opiskelijoilla on pääsy varsinaiseen toimintoon. Käytä tätä tapaa esimerkiksi, jos haluat selkeyttää kurssialuetta. Esimerkiksi voit upottaa aktiviteetin tai aineiston muun tekstin joukkoon sivussa tai kirjassa ja piilottaa toiminnon linkin kurssialueen pääalueella. Opiskelijoilla on kuitenkin pääsy toimintoon sivulla tai kirjalla olevalla linkillä.  

Tunnistenumero

Annettu tunnistenumero tunnistaa aktiviteetin tai aineiston arvosanan laskennassa. Voidaan myös jättää tyhjäksi.  

Ryhmämoodi

Ei ryhmiä:

Valitse tämä, jos kaikki kurssialueella olevat opiskelijat ovat samaa yhteisöä ( yksi ainoa ryhmä) 

Erilliset ryhmät:

Käytä tätä, jos olet jakanut ryhmät erillisiin ryhmiin, etkä halua että ryhmät näkevät toisten ryhmien töitä ja sisältöä.  

Näkyvät ryhmät:

Käytä tätä, jos olet jakanut ryhmät erillisiin ryhmiin, mutta haluat, että eri ryhmät näkevät toisten ryhmien työt ja sisällöt, vaikka työskentelevät vain omassa ryhmässään.  

Ryhmittely

Ryhmiä laajempi osallistujien jakamistapa.