Ysiluokkalaisten markkinointipäivät 26.-27.10.2016

Oppilaitoksellamme järjestettiin yhdeksännen luokan oppilaille vierailupäivä, jonka aikana vieraat pääsivät tutustumaan kahteen valitsemaansa ammattialaan. Meillä matkailun puolella tutustujia kävi noin 160 oppilasta opettajineen.

Oma ohjelmamme alkoi Powerpoint- esityksellä, johon oli koottu alamme tärkeimpiä asioita. Teemanamme oli ”Halloween”, jonka perusteella loimme kolme eri pistettä vierailijoille. Koristelimme kaksi luokkatilaa itse tekemillämme koristeilla sekä rekvisiitoilla.

Ensimmäisellä rastilla oppilaat pääsivät kokeilemaan ja arvailemaan mustien laatikkojen sisältöä. Tehtävästä oli mahdollisuus voittaa palkinto, mikäli oppilas kykeni arvaamaan kaikkien laatikoiden sisällön. Toiselle pisteelle olimme suunnitelleet Alias- pelin, johon olimme itse valinneet matkailuaiheisia sanoja suomeksi ja englanniksi.

Kolmannella pisteellä oppilaat pääsivät leikkimään ”Trick or Treat” -peliä, jossa jokaiselle osallistujalle jaettiin lappu, jonka mukaan tuli toimia. Lapuissa oli erilaisia tehtäviä ja muutamissa oli myös karkkipalkinto.

Koko ryhmämme mielestä onnistuimme hyvin ensimmäisessä isossa omassa projektissamme – yhteistyömme sujui erinomaisesti ryhmän kesken!

JMAMO16 (Aatu&Miisa)

halloween-1 halloween-2 halloween-3 halloween-4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *