Tampereella nääs…… 28.10.2016

Perjantaina 28. lokakuuta luokkamme, JMaMo14, suuntasi kohti Tamperetta. Minä, Jack ja Remu suunnittelimme luokallemme opastetun reissun Tampereelle. Tampereelle päästyämme ensimmäinen ongelma oli edessä: mihin pysäköidään autot? Parkkipaikan etsiminen oli aluksi yhtä tuskaa, mutta sitten löysimme sopivan paikan, josta lähdimme kävelemään kohti Tampere-taloa.

Tampere-talolla mitä oli vastassa oppaamme Pekka Mäkisalo. Hän kierrätti meitä ympäri rakennusta ja esitteli paikkoja. Hyvän ja tiedon täyteisen kierroksen jälkeen kiitimme opasta ja lähdimme Finlaysonille. Siellä minä, Jack ja Remu pidimme oman opastuksen Finlaysonista.

Oman opastuksemme jälkeen pidimme pienen tauon, jonka jälkeen jatkoimme matkaa Vakoilumuseoon. Siellä meidät otti nuori mies vastaan ja toimi oppaanamme. Hän esitteli meille vakoilun menetelmiä. Itse menin ihan kananlihalle kuullessani, että museoon on lähetetty käytössä olleita vakoiluun tarkoitettuja esineitä nimettömänä. Hänen todella mielenkiintoisen, sekä mieleenpainuvan opastuksen jälkeen jokainen luokkalaisistamme sai viettää omaa aikaansa valitsemallaan tavalla melkein pari tuntia.

Lähdimme Tampereelta noin kahden aikaan takaisin Jämsään. Palautetta kysellessäni luokkalaiseni kehuivat meidän suunnittelemaa Tampere-päivää.

* Milla

tpe-1 tpe-2 tpe-3 tpe4 tpe5 tpe6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *