Himosviikot 2017

Järjestimme lasten hiihtolomaviikot viikolla 8-9/2017

 

Toisen vuosikurssin opiskelijat suunnittelivat NY-yrityksen voimin molempien viikkojen ohjelman ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ja aikuisopiskelijat olivat apuna toteuttamassa tapahtumaa.

Meiltähän löytyi monenlaista ohjelmaa! Oli musajumppaa, juontoa, kasvomaalausta, taaperomaa temppuradan ja pallon heiton kera, labyrintti, mönkijäajelua, koira-agilitya, poniajelua, instagram-kuvakilpailu ja stiga-pujottelua!

Päivät lähti käytiin reippaasti tpahtuma-alueen kokoamisella ja hommat tuli hoidettua nopeasti, vaikka teltta hajosikin jo ensimmäisellä viikolla!! Mutta jesari ja nippusiteet pelasti tilanteessa kuin tilanteessa :DDD. Iltapäivällä myös saimme siivottua nopeasti ja pääsimme lähtemään kotia kohti.

Viikolla 9 meillä oli keskiviikko iltana lasten disco, josta löytyi pallon heittoa, tanssikilpailu, kasvomaalausta, limboa ja kaiken näköisiä herkkuja. Disco ilta sujui hienosti ilman ongelmia ja saimme hyvää palautetta ohjelmasta. Lapset olivat kuulemma todella onnellisia ja lähtivät discosta silmät onnesta loistaen.

 

Hiihtolomaviikot 8&9 2017 valokuvat
Tässä Lin Takamaan kokoama kuvaesitys

kuviahimos
Inka Kauppisen kokoama näkemys himosviikoista

HIIHTOLOMAVIIKOT2017
Anni Talikaisen ja Ida Saarikon vässämä kuvashow!

One thought on “Himosviikot 2017

  1. Olipas mukava päästä mukaan Himoksen tunnelmaan kuvien ja tarinan kautta.
    Hyvä te! 🙂

    t. Sr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *