Hotellihuoneen siivousta ulkolaisille vieraille 23.3.2017

Ensimmäisen vuoden matkailualan opiskelijat harjoittelivat vuoteen sijaamista Sirkku Riihimäen johdolla asuntolassa. Opiskelijoiden täytyi sijata pareittain kaksi asuntolan solua valmiiksi vaihto-oppilaita varten ja tämän jälkeen Sirkku tarkisti ,että työ oli hoidettu kunnolla ja opiskelijat palkittiin Fazerin suklaakarkeilla.

Opetukseen sisältyi myös asuntola solujen mukavuuden arviointi sekä siisteyden ja mukavuuden huomioiminen. 

Opiskelijat pääsivät myös jakamaan omia henkilökohtaisia kokemuksiaan hotelleista päivän aikana.

Työpäivän päätyttyä oppilaat keräsivät asuntolan siisteydestä, järjestyksestä ja yleisestä viihtyvyydestä plussat ja miinukset ja kirjasivat ylös, jotta viesti voitaisiin välittää asuntolaohjaajille osana harjoitusta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *