Vanhainkotipäivä

Järjestimme osana matkailualan toimintaympäristöt-kurssia virkistyshetken kahteen vanhainkotiin, koskentielle ja Länkipohjaan. Molemmilla ryhmillä ohjelmassa oli bingoa ja yhteislaulua. Myös koirat pääsivät vierailulle mukaan vanhuksien rapsuteltavaksi. Länkipohjaan saimme mukaan myös taitavan harmonikan soittajan, joka säesti laulujamme vankalla ammattitaidollaan.

Molemmat sessiot menivät vähäisestä harjoittelun määrästä huolimatta oikein hyvin ja vanhukset pyysivät meitä palaamaan uudelleenkin ja taisimme jopa luvata, että niin tulisi tapahtumaan. Tehtävä opetti meille taas uudenlaisen asiakasryhmän kohtaamista ja käsittelyä. Vaikka jotkut vanhukset saattavat olla hyvinkin vaativia asiakkaita, kaikin puolin hyvä maku jäi suuhun koko hommasta.

– Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *