Luokkaretki Tampereelle

Menimme 20.5. Tampereelle luokkaretkelle. Ensin ajoimme Pyynikille ja pidimme piknikin siellä, ja osa luokasta kävi tornissa katsomassa maisemia. Sen jälkeen suurin osa luokasta lähti Särkänniemeen, ja kuusi meistä lähti Tampereen keskustaan ostoksille. Olimme siellä imageensin parikymmentä minuuttia, kunnes neljä meistä sai  idean lähteä ajamaan Lempäälän Ideaparkiin, koska siellä oli enemmän kauppoja (sekä ruokapaikkoja…).  Viivyimme siellä n. neljä tuntia, jonka aikana saimme heseruokaa, uusia vaatteita ja Spice Icen ihanaa jäätelöä.  Sen jälkeen ajoimme takaisin Särkänniemeen, ja palasimme väsyneinä mutta onnellisina takaisin Jämsään. Allekirjoittanut pysyi kotona vain tunnin hereillä kunnes nukahti limsapullo kourassa sohvalle.. 😀

-Nea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *