Adobe Connect opetuksen ja kokousten tukena

Verkkokokousjärjestelmä Adobe Connectilla (http://connectpro.jao.fi) voit järjestää verkkokokouksia, opettaa etäyhteydellä opiskelijoita sekä ohjata opiskelijaa reaaliaikaisesti.

Tässä kuvassa näet Connectin perusnäkymän: keskellä jaetaan Powerpoint-kalvot tms., oikealla videokuva, osallistujalista ja chat-yhteys. Ääniyhteys auki etäpäähän. Sitten vain keskustelemaan!

perusnäkymä_2013Adobe Connectin avulla voit järjestää luennon verkkovälitteisesti, toteuttaa etäopetusta, tehdä videotallenteita omasta opetuksestasi ja viedä ne linkkinä vaikkapa oppimisympäristöihin, järjestää erilaisia kokouksia ja jatkaa suunnitteluprosesseja kokousten välillä verkossa.

Connect on monipisteneuvottelujärjestelmä, jonka avulla voitte keskustella ja jakaa videokuvaa reaaliaikaisesti, sekä jakaa dokumentteja, verkkosivuja ja sovelluksia osallistujien kesken. Connectilla järjestettyyn tilaisuuteen voi osallistua useita henkilöitä samanaikaisesti.

Connectin käyttöön tarjotaan koulutusta syksyllä 2013. Ilmoittautuminen syksyn koulutuksiin alkaa 15.8. Seuraa eOpe-blogia ja henkilöstökoulutukset -tiedotusta intrassa. Connect-kysymyksissä ota yhteyttä connect@jao.fi