Blogikirjoitus Word-ohjelmalla

Blogikirjoituksen voin tehdä myös Word 2013-ohjelmalla ja jopa suoraan julkaista sen blogiin. Asia tapahtuu seuraavasti:

 

Jos sinulla on valmis juttu Wordillä kirjoitettuna, aloita julkaiseminen menemällä Tiedosto-valikkoon. Valitse sielä Jaa
Julkaise blogissa 
Julkaise blogissa 
Klikkaa rekisteröi nyt. Jos julkaiset kirjoituksesi esim. ao-Blogipalveluun, valitse blogi-kenttään WordPress –>Seuraava


 

Kirjoita blogisi osoite kauttaviivojen väliin. HUOM! Jätä osoitteeseen loppuun /xmlrpc.php ja lisää osoitteen alkuun http perään s. Silloin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi eivät näy netissä selväkielisinä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi pyydettyihin kenttiin. Jos haluat, että Word muistaa salasanasi niin laita rasti kohtaa ”Muista salasana”.

Klikkaa vielä Kuvan asetukset ja valitse Oman blogin ylläpitäjä. Paina OK ja blogitili on rekisteröity.Viimeistele vielä dokumentti kirjoittamalla otsikko pyydettyyn kohtaan. Paina Julkaise-painiketta.