Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa 2013 -konferenssi

ITK

Ensi viikolla 10.-12.4.2013 Hämeenlinnassa järjestetään perinteinen Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa -konferenssi. Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön keskittyvä tapahtuma tarjoaa näköalapaikan uusimpiin opetusteknologioihin ja ennenkaikkea niiden järkevään pedagogiseen soveltamiseen.

Jyväskylästä tapahtumaan on taas lähdössä väkeä niin meiltä koulutuskuntayhtymästä kuin muistakin Jyväskylän koulutusorganisaatiosta. Koulutuskuntayhtymästä aktiivisimpina osallistujina mainittakoon kehittäjät, hanketyötä tekevät kehittäjäopettajat ja eTutorit (opetuksen tvt-asioissa kollegoita auttavat opettajat).

Vaikka ilmoittautuminen konferenssiin on jo verkossa suljettu, on ilmoittautuminen paikan päällä vielä mahdollista. Eli jos tapahtuma kiinnostaa ja aikataulut täsmäävät, vielä ei ole liian myöhäistä.

Tulevista tapahtumista kalenteriin kannattaa laittaa Opetushallituksen järjestämä valtakunnalliset virtuaaliopetuksen päivät. Tämä tapahtuma järjestetään yleensä joulukuun alkupuolella, tarkempaa tietoa on tulossa myöhemmin.

//Henry