Top-paikkasi laadunvalvonta tai oiva-omavalvonta
Jokaisella yrityksellä on omat laatukriteerit ja tavoitteet laadukkaille tuotteille sekä palveluille.
Oiva -omavalvonta tuli pakolliseksi kaikille elintarvikealan liikkeillel 1.1.2014. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi jokaisen ruokakaupan on saatettava kyseinen arviointi asiakkaiden nähtäville helposti. Tiedot ovat myös julkisia ja haettavissa osoitteesta https://www.oivahymy.fi/portal/fi/hae+yrityksia/
Tehtävänäsi on perehtyä oman top-paikkasi omavalvontaan tai laatukriteereihin. Kerro, mihin asioihin laadunvalvonnassa kiinnitetään erityistä huomiota työpaikalla.
Mitkä ovat ns. laatuun vaikuttavia tekijöitä tai laatukriteereitä? eli mitkä asiat tekevät asiakkaan asioimiskokemuksesta esim. laadukkaan? Milloin toiminta on laadukasta sinun top-paikassasi?
Selvitä ja pohdi näitä tekijöitä. Kysymys löytyy suoraan arviointikriteereistä, joten selvittämällä asian nyt huolella, olet valmistautunut näyttöön. 🙂