Tapalounaalta hiihtolomalle

Hiihtoloman pääsimme aloittamaan mukavissa merkeissä nauttimalla liiketapa -lounaan Priimuksessa perjantaina 20.2.2015. Kävimme ruoan lomassa hieman ruokailuun liittyviä sääntöjä läpi. Lisää tulossa loman jälkeen tähän liittyvää asiaa tuote-esittelyn työn tiimellyksessä.

kuva Heinin pöytä 20.2.2015

kuva Henniksen pöytä 20.2.2015

Pääsimme nauttimaan aluksi mozzarella-tomaattisalaattia, pääruokana haudutettua härkää punaviinikastikkeella sekä jälkiruoaksi herkullista vaniljamoussea marjoilla sekä sitruunamelissalla koristeltuna. Nam!

jälkkärikuva 20.2.2015

Tästä onkin sitten hyvä lompsia hiihtolomalle kierimään mäkeä alas vapaalla tyylillä täyden masun kanssa. 🙂 Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *