Ensimmäinen työviikko

Reilu viikko Sveitsissä takana. Viikko koostui 4 työpäivästä leipomo Freissä, 1 koulupäivästä sekä vapaista.

Aivan uskomattoman paljon uusia asioita on nähty ja koettu vain reilussa viikossa, ensimmäiset työpäivät menivät hieman ihmetellässä sillä kieli kun on uusi, monia uusia laitteita sekä melko erinlaiset työtavat työpaikallani mitä kotisuomessa vastaan on tullut. 3 päivän kohdalla alkoi päästä jo työporukan rytmiin ja osasi alkaa jo miettiä mitä tuotteita tänään tehdäänkään ja milloin.

Sään ollessa hyvää on ollut mahtavaa saada tutustua sveitsin upeaan luontoon ja sen tarjontaan, useampana päivänä st Gallenia tullut kierrettyä ja pääpirteittäin kaupunki alkaa olemaankin melko tuttu jo. Vapaa päivänäni pääsin liittymään Annen ja Lisan seuraan pienelle road tripille Kerezenbergiin jossa kävimme hieman nähtävyyksiä stiikailemassa sekä vaeltamassa muutaman kilometrin upeassa maisemassa. Poikkesimme Glarusin kautta hieman lisää nähtävyyksiä katselemaan jonka kautta menimme kotia kohti.

Yhtenä päivänä töiden jälkeen kävimme Myriamin kanssa päivä reissulla Appenzelissä jossa oli aivan upeat maisemat ja karismaattiset talot, upeaa🤩

Toisenä päivänä lähdimme käymään Arbonissa Myriamin ja Paulin kanssa hieman järvimaisemista nauttimassa jossa yllättäen oli pieni kansainvälinen katuruokatapahtuma, todella iloinen yllätys oli 😃

Mukavaa alkanutta viikkoa, huomenna jatketaan koulun parissa saa nähdä mitä uutta kokeillaan ja testaillaan! Opettaja suunnitteli sightseeing tehtäviä keskustassa koko luokalle meidän tulon kunniaksi, mutta sade vei nämä suunnitelmat joten nyt jännitellään mitä tulee vastaan.

Terkuin. Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *