Tutustumista

Sunnuntaina kävimme hostini Lisan kanssa tutustumassa kävellen Teufenin kylään, mikä toimii kotinani seuraavat kolme viikkoa. Hyvin kaunista ja mäkistä seutua. Kyllä näissä maisemissa kelpaa käppäillä. Kävimme myös autoillen tutustumassa lähikyliin ja työpaikkani leipomoihin. Alkuillasta rauhoitumme jo ajoissa unille. Ja klo 4 maanantaiaamuna suuntasimme työmaalle. Iloiset oli tervehdykset niinkin varhain aamuyöstä ja vastaanotto oli innostunut vaikkakin ilmapiiri oli ehkä hitusen jännittynyt. Työkavereita jännitti ihan hirveesti että joutuisivat puhumaan englantia. Työpäivä oli pitkä, mutta sitäkin antoisampi. Paljon tehtiin erilaisia leipiä ja makeita tuotteita. Sveitsissä työtahti on aika vaativa, pitää tehdä priimaa ja nopeasti. Terkuin Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *