Matka Sveitsiin

Heippa! Matkamme Annen kanssa kohti Zurichin lentokenttää alkoi lauantai aamuna hyvissä mielin junalla kohti tikkurilaa jonka kautta kuljimme kentälle. 2.30h lento meni nopeasti. Saavuttuamme kentälle hostimme oli vastasse meitä welcome lapun kanssa joka pisti kyllä hymyn huulille. Hostini Myriamin poikaystävä oli kuskinamme kun ajoimme Zurichista Sankt Galleniin jossa tulen työskentelemään seuraavat 3vk. Anne ja hänen hostinsa Lisa jatkoivat matkaansa Appenzeliin jossa he asustelevat seuraavat viikot.

Sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi menimme äitienpäivä brunssille yhteen työpaikkani kahviloista jossa tapasin omistaja pariskunnan sekä hostini Myriamin perheen. Brunssin jälkeen lähdimme hieman tutustumaan kaupunkiin, kävimme kiertelemässä vanhaa kaupunkia, katedraalin sekä muita nähtävyyksiä mitä sateen lomassa kerkesimme. Ensimmäinen kokonainen päivä meni nopeasti tutustuen lähialueeseeni sekä host perheeseeni.

Terkuin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *