Lahti MM 2017

Ja kisat etenee. Tämä perjantai valkeni kirkkaassa auringonpaisteessa. Paikallisradion toimittaja totesi,  jotta talvinen Lahti on kauneimmillaan. Yhdyn hänen sanoihinsa. Olen tällä jaksolla löytänyt radion uudelleen, tv:n puuttuminen ei tee haittaa. Sanoisin melkein, että kun ympärillä tapahtuu riittävästi ja saa nauttia tällaisen tapahtuman tunnelmasta, ei kaipaa kotisohvaa ja kaukosäädintä.

Ihmiset liikkeellä enenevässä määrin. Huominen lauantai nimetty Talvikarnevaaliksi. Päivä on loppuunmyyty!! Hyvältä kuulostaa ja järjestäjät ovat varmasti tyytyväisiä. Karnevaalipäivän päättää vielä upea ilotulitus.

Mutta tulitusta nähty tänäänkin. Töiden jälkeen en voinut vastustaa After Skiitä ja Antti Tuiskua! Kun Sata Salamaa kajahti soimaan, valot säkenöivät ja Antti antoi kaikkensa tälle 100 vuotiaan Suomen juhlavuoden suurimmalle yksittäiselle juhlatapahtumalle. Ei huono!

Näppäriä ulkopöytiä tehdään näemmä näinkin helpolla tavalla… hyvin keksitty!

Hyppyrimäki iltavalaistuksessa on näkemisen arvoinen. Sen myötä iloisiin kuulemiin ja näkemiin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *