Lahti MM 2017

Miesten ja naisten sprinttipäivä kisoissa, kyllä suksi luisti ja muutama kaatuikin. Suomalaisilla ei menestystä mitaleille mutta parhaansa tekivät. Maailman huippujen menoa on hieno katsoa läheltä, vauhti kovempaa kuin voisi edes kuvitella.

Luhdan ravintolateltassa myös hyvä tunnelma, keittolounasta kehuttiin kovasti, janojuomat tekivät kauppansa. Paikka saanut kovasti kehuja tyylikkäästä ilmeestä, viihtyisyyteen on panostettu. Lämmin teltta, isot tv-ruudut, hyvää musikikkia taustalla. Jos kisoihin suuntaat, poikkeapas teltalla ja totea itsekin.

Järjestyksenvalvonta myös hyvissä käsissä, katsokaa vaikka kuvaa ohessa.              

Kaikki kisavieraat mukavia, iloisia, tunnelmaa tulvillaan. Kielitaitoa saa käyttää, englanti ja ruotsi tarpeen; kannattanut minunkin niitä tänä opiskelutalvena kansalaisopistossa kerrata. Kansainvälinen avoin tunnelma välittyy asiakkaista…ja voi vaikka tavata jonkun menestyneen, tunnetun suomalaisenkin, kuva todisteena. Kysyin, josko koulun blogiin saa laittaa. Ihan mieluusti, sanoi Hän…….

Taisi sattumalta osua aika isänmaalliset värit   vaatetukseen..

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *