Työpäivä Himoksella 8.9.2015

 lakananviikkaus himoksella          mikko ja remu himoksella

Olimme tiistaina 8.9 päivä Himoksella tekemässä töitä n. 8:00 – 16:00. Lähdimme yhdessä koululta kohti Himosta, jossa Miika Haljala otti meidät vastaan, antaen meille yhteisen tehtävän. Aluksi meidän piti tyhjentää Riemu erilaisista pöydistä ja tuoleista, mikä oli todella raskasta. No siinä sai ainakin liikuntaa, kun piti rappuset mennä rappuset alas ei-niin-kevyiden tavaroiden kanssa, sitten kävellä takaisin ylös hakemaan lisää tavaroita. Kun Riemu oli tyhjä, saatiin rauhassa pitää ruokatauko. Loppu päivä meni siihen kun neljä ihmistä purki telttoja ja loput taas taitteli aitalakanoita. Itse olin purkamassa telttoja, mikä oli erilaisempaa ja hiukan rankempaa kuin luulin. Itse pidin siitä, se oli ihan hauskaa, mutta en jaksaisi päivittäin tehdä noin raskasta puuhaa.

-Milla Mykkänen, JMaMo14

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *