PERJANTAIPIKNIK 21.8.2015

piknik 1

Olimme perjantaina 21.8.2015 koko luokka piknikillä suunnittelemassa tulevaa projektiamme, englanninkielistä leikkituntia Mäntykallionkoulun neljäsluokkalaisille. Aamu alkoi aamujumpalla, jonka jälkeen aloimme ahkerasti suunnittelemaan projektia! Suunnittelu sujui mukavasti ulkoilmassa ja auringonpaisteessa. Mukavaa vaihtelua yleensä tylsiin koulupäiviin, jotka opiskellaan sisätiloissa. Ideoita syntyi hyvin, ja ainakin vierestä muita seuranneena kaikilla oli hauskaa. Tauko pidettiin myöskin, jonka aikana moni luokkalainen säntäsi leikkimään leikkipuiston eri vempaimilla. Kun työt oli tehty, siirryimme järven rantaan, jossa kokosimme pöydän täyteen leipätarpeilla, viinirypäleillä ja jälkiruualla. Jokainen sai koota oman leivän ja nauttia siitä rannassa viltin päällä. Syömisen jälkeen höpöteltiin siinä vielä jotain omiamme, ja lähdettiin kotiin. Tällaiset koulupäivät ovat aivan parhaita!

-Sara

 

piknik 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *