MUURAMEN REKRYMESSUT 30.3.2017

Hankkeen työntekijät Birgit Härkönen ja Anitta Peltola osallistuivat 30.3. Muuramen yrittäjien järjestämille rekrymessuille Muuramen yhteisötilassa. Pystytimme sinne Duunipysäkin, jossa kerroimme hankkeesta, hankkeen uusista Facebook ryhmistä ja myös koulutusmahdollisuuksista.

Jämsästä oli mukana hankkeen työntekijä Marika Berg.

Messuilla kävi noin 100 vierailijaa ja tunnelma oli tiivis ja innostunut.

Duunipysäkillä kävi niin työnhakijoita kuin yrittäjiäkin. Myös lukiolaisia kävi messuilla etsimässä kesätöitä ja ainakin yksi nuori mies onnistui saamaan kesätyön. Lukiolaisille Anitta pyöritti Kahootissa työelämäpeliä ja hauskaa oli. Siinä samassa saatiin lukiolaisille kerrottua kevyesti ammatillisesta koulutuksesta ja urasuunnittelusta.

Tapahtuma tuli myös Youtubessa suorana videostriimauksena.

Totesimme tapahtuman lopuksi, että tämä on juuri oikea tapa tehdä asioita tunnetuksi eli mennään sinne, missä ihmiset liikkuvat.

Hyvää pöhinää kevääseen ja liikettä kohti mahdollisia asiakkaita!

Terveisin

Anitta ja Birgit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *