Keväällä 2017 tulossa kaikkea kivaa

good-year-1925134_640

Vuosi on vaihtunut ja huhtikuussa 2016 alkanut hanketyö etenee. Vuoden 2016 aikana tehtiin paljon suunnittelu- ja ajatustyötä. Nyt on aika laittaa suunnitelmat käytäntöön.

Kevään 2017 näkyvin tapahtuma on 30.3.2017 Priimus kampuksella toteutettava TYÖNHAKU SOMEN KEINOIN.

Tapahtuma on kohdennettu liiketalouden sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalan opiskelijoille ja työantajille.

Tapahtumassa alojen työnantajat esittelevät työpaikkoja ja työllistymisen mahdollisuuksia. Opiskelijat tutustuvat mahdollisiin tuleviin työnantajiinsa ja tarjoavat heille osaamistaan.

Tapahtuman keskeisenä tavoitteena on saada tietoa siitä, mitä yrittäjät odottavat oppilaitoksista valmistuvilta opiskelijoilta. Lisäksi opiskelijat ja yrittäjät saavat tietoa somen kautta tapahtuvasta rekrytoinnista. Tapahtumassa testataan Some-kanavien toimivuutta.

Osa työnantajista sekä opiskelijoista osallistuu tapahtumaan somen välityksellä. Tapahtumaa välitetään muihin oppilaitoksiin videostriimauksella ja somen kautta.

KOKO KOULU TYÖN HAUSSA jatkuu keväällä virtuaalisena sekä perinteisenä ideaseinänä. Tällä tempauksella haetaan ideoita siitä, kuinka valmistuvat opiskelijat työllistyvät mahdollisimman tehokkaasti.

Työnhaku ja oma osaaminen verkkokurssin suunittelu etenee.  Toiveissa on, että kevään 2017 aikana pääsemme pilotoimaan verkkokurssia.

Ammatillinen opettaja urasuunnittelun ohjaajana valmennus (JAMK) on käynnistynyt marraskuussa 2016. Siinä on mukana aikuisopistolta noin seitsemän kouluttajaa.

Jotta Sujuvat työnhakumarkkinat hanke tuottaisi pysyvää hyötyä, pitää kaikkien antaa siihen oma panoksensa ja osaamisensa. Vain yhdessä toimien saamme tuloksia aikaan.

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

toivottavat

hankemyyrät Anitta, Ari ja Birgit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *