Lahti MM 2017

Kisojen avajaispäivä valkeni kirpeässä pakkasessa ja kylmässä viimassa. Mutta sekin kuuluu ikään kuin asiaan; kunnon vanhanaikainen talvisää sekoitettuna lämpimään, innostuneeseen kisatunnelmaan. Sen kokee ja näkee kaikkialla, ihmiset ovat hyvällä tuulella, ventovieraat ihmiset tulevat juttelemaan, kaikilla on sama innostus tuleviin päiviin. Avajaisiin osunut lumisadekin tuli kuin tilauksesta, ilmassa on siis todellakin Suuren Urheilujuhlan tuntua. Kuten Saulikin puheessaan mainitsi lähes 3000:sta vapaaehtoisesta, on se vaan sellainen saavutus, että Hyvä Lahti! Kiira Korpi, Maamme-laulu, Finlandia, upeat esitykset, monen kansallisuuden urheilijat yhdessä kannustavan yleisön kanssa Lahden talvisella torilla. Syke kohdallaan tällaisella isänmaallisella sielulla!

Ja ennen juhlallisia  avajaistunnelmia toki jo työpäivä takana.    Näin tyylikäs kisaravintola, sinivalkoisissa väreissä sopii juhlavuodelle, niin Luhdan kuin Suomenkin. Tarjolla maittavaa lounasta seisovasta pöydästä, janojuomia, kahvia , glögiä tyylikkäästi sisustetussa ravintolateltassa. Mukava lämmitellä, viihtymistakuulla!

Baarin henkilökunta valmiina vastaanottamaan kisavieraita.

 

 

Kahvipöytä katettuna
Vielä löytyy Suomesta tyylikkäitä ratsupoliisejakin, sopivat kisan tunnelmaan..

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *