Lahti MM 2017

Vartija nappas kuvan..

Täällä  Suomen Lahti ja Tiina, aikusopiskelija matkailupuolelta.. Löytyipä minulle mieleinen ja myös opintoihini sopiva työpaikka Lahden kisoista Luhdan juhlateltasta. Ravintolan pitoa, lounasbuffettia ja janojuomia. Ollutkin alunperin minulla vastaavanlainen työ ammattina, ennen kuin tähän laajempaan matkailuun hurahdin. Saavuin paikkakunnalle jo eilen. Kiitos Laakson Sirpan, joka antoi hyvän vinkin kysyä asumusta Salpaus-koulutuskeskukselta. Kaksio koulun rakennuksessa, hyvät näkymät ja 5 minuutin kävely työpaikalle. Tuloiltana tein kävelylenkin, jolla varmistin työpaikan sijainnin ja pieni sightseeing myös keskustaan. En ole muistaakseni Lahdessa aikaisemmin vieraillut, muutaman kerran  läpi ajanut. Kaupunki näyttää ainakin näin kisojen kynnyksellä sykkivältä ja monenkielistä puhetta ja kansallisuuksia sisältävältä paikalta. Liikennejärjestelyt ja ajokiellot ovat astuneet voimaan jo viime viikon perjantaina. Haastattelin liikenteenohjaajia, jotka kertoivat, että alueen rakentaminen ja varustaminen alkoi jo silloin.                                                          

Työpaikkani iltavalaistuksessa

Kaupungin keskustaankin nousee monenlaisia baareja ja keitaita.

 

 

 

Tänään ensimmäisenä työpäivänä siis sananmukaisesti rakensimme meille varattuun isoon telttaan (asiakaspaikkoja 200) ravintolan. Baaritiski oluthanoineen, kassakoneineen: buffet-linjasto, liinoitetut pöydät.  Olen itse yksi kolmesta vastaavasta , huomenna työntekijöitä tulee lisää alan kolmannen vuoden opiskelijoista. Tapahtumissa ennenkin mukana olleena aina aistii tekijöissä arkisesta työstä poikkeavan innostuksen.                                                                                                      Kaikilla tekijöillä sama tavoite: huomenna                                                                                                    avajaisissa kaiken oltava valmiina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *