NY-TOIMINTA

blogi 1Matkailualan ”ykköset”, eli JMaMo15 lähti mukaan Nuori Yrittäjä –ohjelmaan, jossa tarkoituksena on kokeilla yritystoiminnan pyörittämistä vuoden ajan. Vuoden kuluttua katsotaan, mitä on saatu aikaiseksi, tulot jaetaan työtuntien mukaan ja yritystoiminta lakkautetaan, ellei joku halua sitä jatkaa.

Yritys nimettiin Travel & Tourism Events NY:ksi. Yrityksen liikeideaan kuuluu opastuksia Jämsän seudulla erilaisiin kohteisiin ja se tarjoaa työvoimaa erilaisiin yleisötapahtumiin ja niiden järjestämiseen.

Ensimmäinen työtarjous tulikin jo melkein heti yrityksen perustamisen jälkeen. Lauantaina 7.5.2016 Tokmannilta pyydettiin kasvomaalajia ja ilmapallojenjakajia liikkeen puutarhapuolen avajaisiin.bldia

tokmanni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *