Ope Innsbruckissa

Hallo,

Maaliskuun viimeisellä viikolla matkustin Alppien pääkaupunkiin, Innsbruckiin top-valvontakäynnille. Innsbruckissa oli työssäoppimassa kolme piakkoin valmistuvaa Matkailupalvelun tuottaja -opiskelijaa. Tytöt työskentelivät Alpeilla sijaitsevassa hiihtokoulussa, Ski and Snowboard School:ssa, avustavana hiihtokouluopena sekä hiihtokoulun toimistossa ”back-office” -työssä. Innsbruckin kentällä minulla oli lämmin vastaanotto:)20160329_152840[1]

 

 

 

 

 

Pääsin tutustumaan tyttöjen kahteen eri työpisteeseen, jotka toimivat eri vuorilla; Patscherkofelilla ja Nordkettessä. Innsbruckissa oli kevät jo niin pitkällä, että Patschelkofelin rinteet olivat sulkeutuneet heti pääsiäisen jälkeen.

20160330_133604[1]

 

Hiihtokoulun omistaja Michael ja hänen poikansa Julian esittelivät minulle ystävällisesti hiihtokoulun toimintaa. Kävimme yhdessä tyttöjen palaute- ja arviointikeskustelun työssäoppimisjaksosta. Palaute oli todella hyvää ja pelkästään positiivista; kyllä oli ope ylpeä tytöistä!

20160401_101049[1]

Jämsän ammattiopiston Matkailun linjalla on nyt valmis kontakti Alppien hiihtokeskukseen, kiitos tytöille hyvin hoidetusta työssäoppimisjaksosta.  Danke schön!

Jaana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *