Lasten hiihtolomaviikko 8 – kooste

Lasten hiihtolomaviikot oppimisprosessina

Hiihtolomaviikkojen suunnittelu ja toteutus on erinomainen tapa oppia käytännön kautta matkailupalvelujen tuottajaksi. Lasten hiihtolomaviikot tapahtumaan liittyviä tutkinnonosia ovat mm. asiakaspalvelu, matkailupalvelun tuotteistaminen ja matkailupalvelun toteuttaminen.

Työtiimissämme toimii matkailualan perustutkinnon nuoret ja aikuiset yhdessä. Luokka-asteet ylittävä toiminta perustuu vastuun jakamiseen ja yhdessä tekemiseen.  Tiimissämme on nimetty projektipäällikkö ja päiväkohtaiset vastuuhenkilöt. Opettajat toimivat valmentajina ja mahdollistajina.

Himoksella toimintaympäristö rakennetaan joka aamu uudelleen, edellisestä päivästä oppineena. Jokainen aamu aloitetaan palautekeskustelulla, jossa pohditaan tiimissä sitä mikä onnistui ja mikä olisi voinut mennä paremmin. Tilaisuudessa opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä ammattiosaamisen näyttöjä sekä tutkintotilaisuuksia.  Asiakkaat ainakin ovat aitoja:)

T. Keijo Vehkakoski, the coach

Viikon 8 ohjelma

12716441_1031475620242087_7522952206413201595_o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *