Kuuhullujen yö 25.9.2015

Luokkamme JMaMo14 oli 25.9.2015 Noora Mannisen apuna Kuuhulluissa, Ilveslinnalla. Teemana oli Aarrejahti ja olimme kaikki erilaisilla pisteillä töissä. Pisteinä oli mm. temppurata, kauhukellari, vahtimestarin asunto jne. Lapsien täytyi ratkaista erimuotoisia tehtäviä saadakseen aina vihjeen seuraavalle pisteelle, mutta opasteita löytyi myös.

Aarrejahti kesti noin kolme tuntia. Tulimme tapahtumapaikalle hieman eriaikaan Pirren hoitaman taitavan maskeerauksen takia. Lapsia tapahtumassa oli PALJON, jopa aivan ruuhkaksi asti ja asiakkaat (=lapset) olivat tyytyväisiä näkemäänsä ja kokemaansa. Onnistuimme siis hyvin toteutuksessa! 🙂

 

sara kuuhullutsara ja pirre kuuhullut

pojat kuuhullutjonna mkuuhullutaula kuuhullutmilla 2 kuuhullutsuski 2 kuuhullut

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *