Tiistain tapahtumia

Tiistaiaamun alkaisiksi pääsin askartelemaan. Päivän Keskisuomalaisessa oli iso juttu Laukaan Saraakallion kalliomaalauksista ja juttu otettiin talteen mahdollisia kyselyjä varten. Leikkasin ja liimasin lehtiartikkelin mapitusta varten. Toimistolla on kolme mappia erilaista tietoa ympäristön luontokohteista – jos niistä tarvitsee spesifiä tietoa jatkossa, tiedän, mistä kysyn… 😉

WP_20160913_10_24_09_Pro

mapit

Jäin yksin matkailuneuvontaan, kun Maija ja Heidi lähtivät palaveriin kaupungintalolle, Väkeä kävi tasaiseen tahtiin ja neuvoja, karttoja ja esitteitä sai jakaa. Vielä riittää ulkomaalaisiakin asiakkaita kaupungissa. Paikalliset kysyvät paljon tapahtumista ja teatterista ja pyöräily- ja retkeilyreiteistä.

Hankaliakin asiakaspalvelutilanteita tulee täällä vastaan – itse palvelin tänään iäkästä miestä, joka halusi ilmoittautua Äänekosken alueellisiin syysheittoihin. Hän halusi väkisin minulta puhelinta, kun jouduin soittamaan tiedottajalle (tarvittavia tietoja ei netissä ollut) ja siinä hieman koeteltiin asiakaspalvelutaitojani. Päihtyneitä ja kovaäänisiä asiakkaita on myös kaupungin palvelupisteellä, mutta maltilla, monen vuoden kokemuksella ja rauhallisella äänellä asiansa osaavat palvelijat heitä käsittelevät.

Iltapäivällä sain vielä vieraakseni maahanmuuttajaryhmän Jämsän AO:sta mukanaan Katja ja Marika.  Annoin esitteitä ja kerroin kaupungista jotain. Ensi viikolla näenkin heitä sitten päivittäin koululla.

Hauska tapaus sattui, kun kaksi eläkeläisladya tuli toimistoon, He kyselivät aikansa asioita ja ottivat esitteitä ja sitten toinen heistä yhtäkkiä kysyi, että olenko Muuramesta? Niinpä sitten vaihdoimme kuulumiset – muistan heidät paikallisen apteekkimme farmaseutteina. 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *