Visit Jyväskylä -tietoa toppipaikastani

visit jklinfo

Asemakatu 7:ssä toimii useita eri toimipisteitä, jotka ovat osa Jyväskylän kaupungin elinkeino- ja työllisyyspalvelukokonaisuutta.

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden ja Toivakan yhteisenä matkailuneuvontapisteenä. Täältä saa tietoa käyntikohteista, majoitus- ja ravitsemusliikkeistä sekä tapahtumista Jyväskylän seudulla. Toimistolta voi myös hakea seudun matkailuesitteitä ja karttoja, tapahtumaesitteitä ja muita maksuttomia esitteitä.

Matkailuneuvonnan kautta hoituu myös kaupunkioppaan varaus. Opastuksia järjestetään pääasiassa ryhmille ja opastuksen sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.

Matkailuneuvonnassa työskentelee kaksi henkilöä, Maija ja Heidi.

Saman tilan toisessa päässä toimii ”Linkki”,  Jyväskylän seudun joukkoliikenteen toimipiste.

Linkki

Linkki-palvelupiste neuvoo ja opastaa kaikissa paikallisliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa. Lippujen osto ja matkakorttien perustaminen sekä lataaminen hoituu palvelupisteessä kätevästi.

Lisäksi tilassa on kaupungin palvelukassa ja Jyväskylä neuvonta. Kaikkiaan näissä työskentelee yhteensä kuusi henkilöä.

Matkailumarkkinointia hoitaa Jyväskylän seudun matkailumarkkinointi, joka vastaa alueen yhteismarkkinoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta. Matkailumarkkinointi toimii Tietotalossa Kilpisenkatu 1:ssä.

Matkailuneuvonnassa palvellaan asiakkaita face-to-face, emaililla, chatin kautta ja Facebook- viesteillä. Alkuviikon päivät ovat olleet suhteellisen vilkkaita, koska ammattikorkeakoulu on aloittanut lukuvuotensa ja yliopisto aloittaa tällä viikolla. Kovin kansainvälistä asiakaskunta on, se on hieno juttu! Lisäksi vielä mukaan mahtuu keskieurooppalaisia turisteja, jotka ovat kiinnostuneita paitsi Jyväskylän kaupungin nähtävyyksistä myös luonnosta. Kansallispuistojen esitteet ovatkin kysyttyä tavaraa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *