Sateinen tiistai toisella viikolla

Aamun alkajaisiksi availin ovet ja jäin itse tuulikaappiin lukkojen taakse. Hyvä minä! 🙂 Onneksi Heidi oli vastaanotossa ja kuuli koputteluni…..

Avainlaatikko tuulikaapista respaan, coolerin pahvit takapihalle pahvinkeräykseen ja tästä päivä saattoi alkaa.

Sää kiinnostaa ulkomaalaisia vieraitamme ja tutkailimme hollantilaisen asiakkaan kanssa tulevan viikon säätä. Samoin keskustelin Varsinais-Suomesta Himoksella matkailevan herrasmiehen kanssa säästä, Keski-Suomen kauniista luonnosta järvineen ja mäkineen ja lähiseudun palveluista. Nämä asiakaskohtaamiset ovat todella mukavia ja virkistäviä ja ajattelenkin, että matkailualalle aikovan nuoren/aikuisen tulee kyllä pitää asiakaspalvelusta, jotta pärjää näissä töissä. Mutta uskon, että kaikilla alalle aikovilla on oikeanlainen tahtotila asiakkaiden palvelemiseen.

sää

Tänään sain oikolukea viikon infot suomeksi ja ruotsiksi ja tarkistaa, että mm. aukioloajat ovat oikein. Tämä siksi, että infoa pitää tulostaa viikonlopuksi paljon – n. 400 kappaletta. Samoin tarkistin Metko-viikonlopun ruokalistat. Lisäksi tulostelimme satoja drinkkilippuja, joita postitettiin asiakkaille tulevia festareita varten. N.C.D Oy järjestää festareita ympäri Suomea, ei ainoastaan Himoksen alueella….

menutpinkkilippu

Vastailin puhelimeen ja osaan jo etsiä varauksia varausjärjestelmästä. Tulokuorien teko sujuu jo aika hyvin… Siis ”25 v  ja muutama kesä päälle” -opettajakin vielä oppii…;)

Tänään opin muuten sen, että Himos- festareila on käytössä vessapassi. Jos ette tiedä, mikä se on, katsokaa googlesta…. 🙂 🙂 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *