Keskiviikon kokemuksia

Tämä aamu alkoi rauhallisesti.  Aamun alkajaisiksi pyyhin vastaanoton tiskiltä ja koneista pölyt, ihan muuten vaan…. Hollantilainen perhe lähti safarille, jonka oppaaksi lähti ystäväni Ilkka, kokenut eräopas. He palasivat tyytyväisinä safariin ja näkemäänsä ja kokemaansa.

safari

Olimme Heidin kanssa ehtineet jo ääneen pohtia, että onpas harvinaisen rauhallista, mutta pian sen jälkeen alkoikin sitten tohina.

Ensin meiltä pyydettiin 6000 drinkkilippua tuleviin festivaaleihin, joita Heidi alkoi tulostamaan ja minä ”viikkaamaan” eli niputtamaan. Koneen raksuttaessa aulaan pölähti lauma venäläisiä asiakkaita (aikuisia ja lapsia), jotka olivat hetkeä aikaisemmin soittaneet ja varanneet ATV-retken. Puhelin soi, tiskillä kävi Nightwish- lippujen ostajia ja limun ostajia jne….. Ja check in – asiakkaitakin tuli. Eli alun hiljaisesta päivästä kehkeytyikin sitten tosi vilkas iltapäivä. Koskaan ei siis voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Mutta toisaalta – mitä enemmän on tehtävää, sitä vauhdikkaammin päivä menee. Pidän pienessä kiireessä työskentelystä, mutta tietysti harmittaa, kun ei pysty vielä itsenäisesti kaikkea tekemään enkä edelleenkään tunne aluetta/mökkejä tarpeeksi hyvin. Parhaani kuitenkin yritän ja puhelimeenkin uskallan jo tarttua, Jos menisin tuonne ihan oikeasti töihin, pitäisi ensimmäiseksi tutustua kunnolla alueeseen ja opetella reitit, kartat ja mökit mahdollisimman tarkoin, Se helpottaisi työn tekemistä.

lippuja

Tänään tein muuten onnistuneesti maksupääteveloituksen venevuokrauksesta, jihuu! 🙂

korttikone

Huomenna on jo taas torstai – aika rientää! Hui….

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *