Toinen viikko ja maanantai 15.9.2016

elina

Tämä viikko alkoi hienosti lipunnostolla. Viikonloppuna Himokselle oli majoittuneena ryhmä, jonka lippu liehui salossa ja aamulla nostin Elinan apuna Himoslomien lipun takaisin salkoon. Sen jälkeen päivä lähtikin menemään vauhdilla. Vaihdoin julisteet centerin ja kaupan välillä olevaan ilmoitustauluun.  Tsekkasin onnistuneesti hollantilaisen perheen sisään.  Kyyditsin eläkeläispariskunnan autollani mökkiin, joka sijaitsi n. 1,5 km päässä centeristä. Pariskunta oli liikkeellä bussilla, joten tarjouduin viemään, koska matkatavaroita olisi ollut raskas viedä jalan. Sain heiltä kauniin kiitoksen, joka piristi päiväni!

Lisäksi harjoittelin VIPSoftphone -puhelinjärjestelmää, eli vastasin jo muutamaan tulevaan puheluun ja soitin itse mm. huoltomiehelle ja siistijöille. Huoltoavain – järjestelmään kirjataan kaikki huoltomiehille tulevat korjauspyynnöt ja vikailmoitukset ja niitä on paljon, koska majoitustakin on runsaasti. Homma hoituu ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Tänään Heli hoiti mallikkaasti myös reklamaation; erään mökin vieressä oli kaupunki aloittanut aamulla kaivaukset jo seitsemältä ja tästä ei ollut centerissäkään mitään tietoa. Pariskunta kävi kysymässä tilanteesta aamupäivällä ja iltapäivällä he olivat jo uudessa mökissä ja saivat vielä hyvityksenä lounaat ja venevuokrauksen. Muistin taas, että hankalistakin tilanteista vastaanotossa selviää maltilla ja maalaisjärjellä. Yleensä asiakkaat ovat ymmärtäväisiä ja neuvotteluhaluisia, lomalla kun ovat. 🙂

nw

Julisteistakin jo näkee, mitä loppuviikolla Himoksella tapahtuu… Majoitustilat ovat täynnä, tulossa on vilkas viikonloppu! Itse mietin omaa rooliani vastaanotossa, jolloin suurin osa saapuu. Olenko tiellä, kun en osaa vielä ihan kaikkea? Tästä juttelimme aamulla ja mietimme viikon aikaan, olisinko perjantain koululla. Katsotaan, miten viikko tästä etenee.

Kiitos Helille tästä päivästä ja kärsivällisestä opetuksesta! On tosi hauskaa, kun meillä ovat roolit vaihtuneet…. 🙂

P.S aamulla sain kameran räpsähtämään Korpilahdella – saas nähdä, tuleeko muistutus vai sakot… 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *