Perjantaina opittua

Ensimmäinen viikko jo takana – kylläpä aika livahtaa?

Tänään aamulla ihmettelimme ohjaajani Heidin kanssa suurta pakettia, joka tuli Centeriin. Paketista ”kuoriutui” juomien jäähdytyskaappi, jonka oli N.C.D tilannut yläkertaan. Talonmiehille siis tiedoksi kaapin kuljetus sille varatulle paikalle.

 

kaappi ja heidi

Tänään olikin mukavasti tulijoita viikonlopuksi. Nyt majoituskokonaisuus alkaa hahmottua minulle. Alueella on omistajamökkejä, joita myydään tai sitten omistaja itse käyttää niitä tai vuokraa niitä muille. Lisäksi vastaanotosta hoidetaan HCR- majoitusta (Holiday Club Resort). HImoslomilla on myös majoituskapasiteettia.  Kun asiakas saapuu, tulee häneltä kysyä, millaisesta majoituksesta on kyse ja check in tehdään sitten varauksen mukaisesti.

Onnistuin tänään tsekkaamaan sisään itsenäisesti jo muutaman asiakkaan, olin tyytyväinen. 🙂 Bongasin kassaan ostettuja tuotteita ja valmistelin huomisen ryhmän kuoret valmiiksi. Ryhmästä suurin osa majoittui hotelliin, joten kuoriin laitettiin alueen kartta, viikon ohjelma Himoksella ja tärkeät aikataulu- yms. tiedot sekä aamiaiskupongit ja hotellihuoneen avainkortit. Tuttua, mukavaa puuhaa hotellivuosiltani.

Tänään myös opin, että festivaaleja hoitaa yritys nimeltä N.C.D Oy (entinen Himosfestarit). Mielestäni yrityksen nimi on hyvä ( no can do).

ncd

Kahtena päivänä (elokuun loppuun) Himoksella päivystää myös Jämsän kaupungin matkailuneuvoja, meiltä valmistunut aikuisopiskelija Irina Lehtonen. Muutenkin näen päivittäin AO:lta valmistuneita matkailun opiskelijoita ja on hienoa nähdä, että he ovat valmistuttuaan työllistyneet alalle ja vielä omalle paikkakunnalleen.

irina

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen viikko työelämäjaksostani on ollut antoisa ja innolla odotan jo seuraavaa… HIeman jo jännittää tulevan viikon perjantai – next Saturday NIghtwish will perform in HImos ! Tiedossa kiireinen loppuviikko… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *