Keskiviikon 10.8. 16 kokemuksia

respa

Auringon edelleen paistaessa oli kiva astua taas vastaanoton ovesta sisään uuteen työpäivään. Tällä hetkellä Himoksella on rauhallista – hollantilaisia tulee ja menee ja suomalaisiakin lomalaisia liikkuu vielä jonkin verran. Mutta tulossa on suurtapahtuma lauantaina 20.8.16 ja siitä kerronkin enemmän ensi viikolla…. 🙂

Tänään opin, kuinka respan kassakonetta käytetään. Olen aina pitänyt kassakoneista ja luulen, että tästäkin tulee vielä hyvä kaverini… Mukavaa bongailla asiakkaiden ostoksia koneeseen! Tulee vanhat respa-ajat mieleen Kainuun suunnalla… 🙂

kassakone

Lisäksi otin vastuulleni juomakaapin täytön ja pihakukkien kastelun sekä täydensin liinavaatteita eteisaulaan – tarkoitettu niille asiakkaille, jotka haluavat ostaa mökkiin liinavaatteet majoittumisensa ajaksi.  Yritin myös opiskella lisää alueen karttaa ja mökkien nimiä/sijaintia – paljon on muistettavaa, mutta pikku hiljaa alkaa alue hahmottua.

pyykitlimsakaappi

Heidi opasti minua myös Winres- varausjärjestelmän saloihin ja näytti, miten festareille tehdään drinkkilippuja. Sainkin postittaa 400 lippua etelä-Suomeen tulevia Helsingin Iskelmäfestareita varten. Drinkkilippujen tekokoneesta tuli taas mieleeni ajat matkatoimistossa – kone muistutti lentolippujen printteriä. O tempores o mores!

drinkkiliputsaatekirje

Eräs asia, mitä hämmästelen kovin on puhelinvaihde, joka on ruutu tietokoneella ja joka ei soi. Itse en varmaan huomaisi, milloin joku minulle soittaa, niin tottunut olen siihen, että puhelin hälyyttää. Mutta Heidi kyllä huomaa heti, jos joku yrittää soittaa respaan. Ehkäpä tuohonkin tottuisi ajan mittaan. Puhelimeen saa kuulema halutessaan hälytysäänen. Luulen, että haluaisin, jos työskentelisin respassa pidempään.

Keskustelimme myös Heidin kanssa turvallisuusasioista ja hän kertoi, miten tässä työpaikassa toimitaan, jos jotain ikävää/yllättävää sattuu. Harvoin on kuulema mitään tapahtunut, hyvä niin. Mutta hankaliin tilanteisiin tulee aina varautua.

Kaiken kaikkiaan hieno ja opettavainen päivä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *