Kutsut Oulun seminaariin liikkeellä

Kutsut eLuvat-hankkeen kolmanteen alueelliseen työseminaariin 12.6. lähtivät juuri liikkeelle! Tässä vielä tärkeimmät pähkinänkuoressa:

eLuvat alueellinen työseminaari nro 3
Aika: pe 12.6.2015 klo 8.30 – 14
Paikka: Scandic Oulu, Saaristonkatu 4

Oulun seminaarin osallistujat kuulevat tuoreimmat kuulumiset ministeriöstä ja pääsevät tutustumaan järjestämislupien hallinnointiin ja hakuun tehtävän järjestelmän toimivaan luonnosversioon.

KUTSU eLuvat 12.6.2015 Oulun seminaari.pdf

Seminaari on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen järjestäjille. Erityisesti toivomme mukaan ammatillisen peruskoulutuksen järjestämislupien hakuprosesseissa vastuullisia henkilöitä, jotta järjestelmän viimeistelyyn saataisiin koulutuksen järjestäjien näkökulmasta osuvia ja käytännössä hakuprosessin kehittämistä edistäviä täsmennyksiä. Voit myös osallistua tähän seminaariin, vaikka olisit ollut mukana Jyväskylän 12.3. tai Espoon 17.3. alueseminaareissa – meillä on uutta kerrottavaa!

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/0CF98C2F5FF8892A.par

Majoitus
Olemme myös varanneet Scandic Oulusta majoituskiintiön mahdollisesti sitä tarvitseville. Majoitushinnat: 140e 1hh/vrk, 160e 2hh/vrk (osallistujat maksavat itse). Varaustunnus: eLuvat / JYV110615 (varaukset suoraan hotellista)