Ouluun uutta näytettävää

Opetushallinnon ohjaus- ja säätelypalvelu otetaan käyttöön vaiheittain syksyn 2015 aikana. Jo sitä ennen saamme kesän aikana käyttöömme palvelun lupavaranto-osion – siis paikan, josta kuka tahansa kiinnostunut voi käydä katsomassa voimassa olevat (ja ne päättyneetkin) koulutuksen järjestämisluvat.

Oulun työseminaarissa (12.6.) tutustumme palvelun tämänhetkiseen versioon ja suunniteltuihin toimintoihin sekä palvelun taustoihin tarkemmin. Seminaarissa on vielä mahdollisuus tehdä parannusehdotuksia palveluun ennen sen julkaisemista. Saamme myös ehdottaa palvelulle napakkaa mutta osuvaa nimeä. Oulun seminaariin on ilmoittautunut 57 henkilöä 45 eri koulutuksen järjestäjältä. Mukana on lisäksi ministeriön ja CSC:n asiantuntijoita. Tiedossa on toivottavasti meille kaikille antoisa perjantaipäivä!