Materiaalit

Mistä Oivassa oikein on kysymys…

Photo 6.11.2015 12.55.31

 

Oulun seminaarin 12.6.2015 esitykset

Alueellisissa työseminaareissa 12.3. ja 17.3.2015 esitellyt materiaalit

 

Ensimmäisiä Oivan (työnimellä ”AmKoute”) käyttöliittymäluonnoksia:

Olennaista ovat hahmotellut toiminnot ja asiakokonaisuudet; ei niinkään asettelu, värit tms. Kirjoita kommenttisi suoraan blogiin ko. kuvan yhteyteen!

WP_20150401_10_08_59_Smart

5 thoughts on “Materiaalit

 1. Mikä ”AmKoutelle” nimeksi?

  Minkä nimisellä järjestelmällä haluaisit jatkossa hakea ja ylläpitää koulutuksen järjestämislupia? Ehdota järjestelmälle nimeä kommentoimalla tähän postaukseen!

  1. Tässä alueellisista kehittämisseminaareista tulleita nimiehdotuksia lapselle – saapi kannattaa näitä tai ehdottaa jotain ihan muuta:
   LEKA, VASARA, LUPAPOLUT, LUVAT, OPPILUVAT, KOUTI, JÄRKKÄRI, KOULUPA, SKY-LUVAT, OPINTOTIETO, eLuvat, HaeLupa, J-LUPA, SKOUDE, KOTI, KLAUDI (eli pilvi, cloud), opintopolku-> LUPAPOLKU, KOSTAJA (ammatillisen Koulutuksen Ohjaus- ja Säätelyprosesseja Tukeva sähköinen Asiointi- JA päätöksentekojärjestelmä)

  1. Hei! Kiitos positiivisesta palautteestasi työseminaaripäivään liittyen. 🙂
   Liitetiedostojen osalta en osaa sanoa; materiaalilinkkien takana on suoraan pdf-tiedostoja. Testasin vielä uudestaan noita linkkejä – ne aukeavat minun ja muutaman koekaniinin koneilla ihan hienosti. Voisiko kyse olla selaimen asetuksista? Auttaako asiaa jos avaat blogin toisella selaimella?

Vastaa