Kasvun merkit

Keski-Suomessa on hyvät kasvun merkit. Se todettiin 11.4. järjestetyillä Rekry & Työelämämessuilla Jyväskylän Paviljongissa. Paikalla oli Gradian lisäksi n. 80 näytteilleasettajaa; työnantajia, työpaikkoja ja työllisyyspalveluita esitteleviä tahoja. Yli 3000 kävijää ja 1000 työpaikkaa, hyviä kohtaamisia. Osastollamme kävi positiivinen kuhina ja onneksi meitä oli riittävän monta vastaamassa kysymyksiin kasvotusten, välillä englanniksikin. Palveluistamme kerrottiin työnantajille ja uran vaihtoa pohtiville ammattilaisille ja työnhakijoille. Kuulumisia ja yhteistyömahdollisuuksia vaihdettiin toki myös näytteilleasettajien kesken. Päivä oli täynnä positiivisia asiakaskohtaamisia, hyviä kysymyksiä ja tulevaisuuden haaveita uudesta ammatista ja siihen kouluttautumisesta.

kuva: Gradia ja tutkinnot, Gradia ja ammattitutkinnot, Gradia ja oppisopimus, Gradia ja jatkuva haku, Gradia ja rekryn tuki, Gradia ja kansainvälisyys, Gradia ja yritykset…Gradia- Whaaat?

Messuilla kuultiin myös tietoiskuja. Päälavalla Gradia Jämsän rehtori Petteri Järvinen esitteli Gradian palveluita. Tietoiskulavalla Työelämä- ja yrityspalveluiden yksikönjohtaja Kaija Haapasaari kertoi miten voimme toimia yritysten kasvun kumppanina.

kuva: Kaija Haapasaari ja tietoisku

Uratarinat ja onnistumiset, varsinkin julkisuuden henkilön kertomana, kiehtoi messuillakin. Arman Alizad esitteli kuvin ja sanoin omaa polkuaan, haaveita ja innostusta aina pikkupojasta, oppisopimusopiskelun ja vaatturin työn kautta tähän hetkeen.

kuva: Arman Alizad ja unelma.

 

teksti ja kuvat: Pauliina Holm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *