Tapatouhuja 5.12.2013

Kävimme tänään Priimuksella tapalounaalla ja touhuilemassa tarjoilija- ja kokkiopiskelijoiden kanssa. Tämä kuuluu Kaupan työt ja toiminta kurssiin osana. On tärkeää esim. ison yrityksen myyjänä tietää, miten käyttäytyä kun vie asiakasta lounaalle tai vaikkapa yritysjuhlissa.

Alussa teimme pienissä ryhmissä noin kymmenen minuutin ajan erilaisia puuhia: opettelimme servettien taittelua, menukorttien tekoa, tapoja ja ”työvälineitä” sekä kattausta SM -kisoihin valmistuvien opiskelijoiden kanssa. Tämän jälkeen suuntaamme kolmen ruokalajin tapalounaalle ennen yritysvierailua autokoulu Moviassa.  Autokouluvierailu taas liittyy Tuote-esittelyn kurssiimme. Tästä lisää myöhemmin.

Tähän tulee muutama kuva / video touhuista:

 

image

 

image

image

 

 

Tässä lähes koko timanttiryhmämme vailla muutamaa jäsentä.

20131205-201151.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *