Esittelysivu

Näillä sivuilla bloggaa Heini Pennanen ja Henna-Liisa (Hennis) Maljonen, molemmat Jyväskylän ammattiopiston kaupan yksikön opettajia.

Sivusto kertoo tarinaa R -luokasta, eli Jyväskylän ammattiopiston vuonna 2012 aloittaneen työssäoppimispainotteisen luokan opintojen etenemisestä. Sivuille lanseerataan myös oppilaille tarkoitettuja tehtäviä, selvityksen kohteita sekä muuta materiaalia liittyen sekä koulussa että työssäoppimispaikalla oppimiseen.

Oppilaat ovat yhtä jaksoa (ATTO) lukuunottamatta työssäoppimassa joka viikko kolmena päivänä (ma-ke) ja kahtena päivänä viikossa (to & pe) koulussa. Tämän blogin ja muiden somen keinojen avulla on tarkoitus laajentaa ja syventää sekä työpaikalla että koulussa tapahtuvaa oppimiskokemusta linkittäen niitä toisiinsa. Myös työpaikkaohjaajat ovat mukana.

Tarkoituksenamme on kokeilla ja oppia kaikkea uutta, ihmeellistä ja kivaa. Välillä varmaankin otetaan takapakkia ja mietitään, mikä meni vikaan. Niistäkin tulemme oppimaan taas jotain uutta – sekä opettajat että oppilaat.

Tervetuloa mukaan seikkailuumme jännittämään kuinka superhyviä ammattilaisia tällä tavoin työssäoppien saadaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *