13. KTT:n TOP -tehtävä: Ikärajapassi

Tarkoitus on syventää asioita, jotka keskustelimme tunneilla  sekä kävit läpi harjoitusten kautta.

  • Kerro, miten omavalvontaa toteutetaan työpaikallasi? Miten ja mihin esim. tarkistukset kirjataan?

 

  • Miten sinua on ohjeistettu? Selvennä tätä erityisesti niiden tuotteiden kohdalta, joissa kaupoilla eri toimintatavat. Esim. energiajuomat, alle 17-vuotiaan toimiminen kassalla kun joku ostaa alkoholipitoisia juomia jne.

 

  • Millaisiin tilanteisiin olet jo joutunut? Kerro/kuvaile pari ”casea”.  Jos oli hankala tilanne, miten selvisit niistä? Nämä käytiin vähän tunneilla läpi, mutta kirjoita niitä nyt (ja myöhemmin) blogiisi.
  • Voisit kirjoitaa myös niistä eroista, jotka huomasimme Paulan ja Jennyn vierailun aikana olevan eritavalla Espanjassa kuin Suomessa (esim. alkoholin myyntiaika, nuuska jne.

 

  • Huomaathan kirjoittaa blogiisi myös niitä arjen asioita. Tänään tunnilla tuli hienosti monta tapausta esille. Jos on vaikea kirjoittaa niin nauhoita vaikka ääntäsi ja liitä se blogiin. Toinen vaihtoehto on ottaa kuvia ja äänittää siihen päälle ja tuoda se blogiin. Tuota voi tehdä esim. netissä ilmaisena olevalla screen-o-maticilla joka on todella helppokäyttöinen! Tai ipadillä olevalla Exlpain Everythingillä.

 

  • Valmistaudu myös tulevaan viikkon käymällä läpi työpaikkasi tavararyhmän hallintaa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *