Torstain toimintaa

Aamun alkajaisiksi lähdin etsimään erään yrityksen tarvikkeita takahallista. Palatessani huomasin hallin katossa hirvittävän ison mustan olion. Meinasin säikähtää! Kuva kaverista alhaalla..

Minulle ei vielä selvinnyt, miksi virtahepo oli kiskottu kattoon ja mihin sitä oli tarvittu? Pitää muistaa selvittää huomenna..

patsas

Työvuoro oli suhteellisen rauhallinen; lähtijät lähtivät aika lailla kahteentoista mennessä, joka on check out -aika. Tulijoissa oli pari kokousryhmää, jotka saapuivat puolenpäivän molemmin puolin.

Ruokatunnilla tapasin viime keväänä meiltä valmistuneen opiskelijan, joka tuli avuksi vetämään kokousryhmän joukkuekisaa. Oli kiva jutella hänen kanssaan, sillä hän aloittaa ensi viikolla restonomiopinnot JAMKissa. On hienoa, että nuoret pääsevät jatko-opintoihin – tosin tämän opiskelijan kohdalla siitä ei ollut koskaan epäilystäkään! Samoin tapasin sekä puhelimessa että tiskillä keväällä meiltä valmistuneen nuoren miehen, joka kovasti ihmetteli, että ”mitä sä täällä teet??” 😀

Heli sai taas siivouspuuskan ja löysi takatilasta vanhoja esitteitä, joita tutkimme. O tempores o mores! Kovin on Himos muuttunut ja kasvanut vuosien varrella!

vanhaa matskua

Päivän päätteeksi vielä tulijat kuntoon (=kuoret) ja niin se vain tämäkin päivä livahti…

P.S Pohdin ääneen, että voisikohan Winresiin saada niiden mökkien kohdalle vaikka etumerkkinä tähden, joissa on pore? Olisi näin helpomp ja nopeampi mökkilistasta/koodeista tarkistaa, missä se on ja missä ei…..? Kun en millään vielä muista… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *