Kolmas viikko ja maanantai 22.8.2016

tyhjä taulu

Voiko Himoksella olla elämää Nightwishin superonnistuneen keikan jälkeen? Ainakin ilmoitustaulu näytti näin tyhjältä tänä aamuna… Julisteita olivat innokkaat fanit vieneet mukanaan jo lauantaina ja sunnuntaina – kävipä tiskillä vielä hollantilainen isä teini-ikäisen tyttärensä kanssa tänään kysymässä julistetta, jotka valitettavasti olivat jo kaikki loppuneet…..

Keikkaa on hehkutettu lehdissä, somessa ja asiakkaiden suilla – hyvä Himos! Eräs mies kehui tiskillä tänään myös järjestelyjä, jotka kuulema sujuneet mallikkaasti. Himoksella on jo pitkä kokemus tapahtumien tuottamisesta ja järjestämisestä ja maine kasvaa. Hienoa, että meillä on Keski-Suomessa tällainen paikka! 🙂

Tänään jatkoin DYMO-projektini loppuun, tsekkasin onnistuneesti sisään jo asiakkaita (mukavia hollantilaisia taas liikkeellä) ja vaihdoin vastaanoton aikataulut ulko-oviin. Lisäksi oikoluin mökkikirjojen sivuja, tarkistelin puhelinnumeroja niihin ja vaihdoin viikkotiedotteet ilmoitustauluille.

dymoilmtaulu

Aloitimme tänään Helin kanssa aamiaiskuponkiurakan – tulevia FinnMETKO – messuja varten tulee tulostaa noin 5500 aamiaislippua. Tänään tulostimme jo 1000, huomenna jatkuu tämä urakka. Tekemistä riittää ja päivät vilahtavat!

P.S Tiedättekö muuten, mikä on RLYA-avain? 😉

rlya

Paljastan huomenna………………….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *