Szeged

Szeged ei kaupunkina kovinkaan iso ole, ainakaan kaduilla kun kulkee niin ei koskaan oikeastaan ole ruuhkaa ihmisistä, hyvin harvakseltaan kävelijöitä tulee vastaan. Tosin julkisia käytetään aika paljon ja ne tuntuvat melko tiheästi liikkuvan, joten se ehkä osasyynä vähäiseen kaduilla liikkumiseen.
Hienoja, vanhoja kirkkoja  yms. tulee melko paljon vastaan, lähti sitten mihin suuntaa tahansa kävelemään asunnolta.

Votive church of Szeged

Töissä Szeged Novassa tein tällä Viikolla iltavuoroja, jotka ajoittuivat 12-20 välille. Paljon oli kakkujen täyttämistä seuraaville päiville, ja myös kuorruttamista.  Aika perus juttujen viilaamista ollut paljon, kuten paletin käyttöä oikealla tapaa, etenkin kakkuja täyttäessä. Tosi tarkkoja ollaan työpaikalla kyllä tekemisen ja laadun suhteen, ja ulkomaalaiset antavat selvästi palautetta ihan pienistäkin virheistä, mikä on ollut tietysti hyvä juttu, mutta samalla tietysti huomannut myös miten alkutekijöissä oma osaaminen kuitenkin vielä osalta aina on tällä alalla.


Taso on ehkä täällä tietysti hieman kovempi, ja kun Suomessa kaikki harjoittelut mennyt tosi hyvin, niin täällä puolestaan ei varmaan ole ollut päivääkään etteikö oisi saanut palautetta epätarkasta tai virheellisestä työskentelystä. Palautteista kuitenkin opin parhaiten, joten hyvä että kommentoidaan pienistäkin virheistä. Alla on kuva suklaamousse kakusta. Mm. suklaamousse onkin aika yleinen täyte vaihtoehto täällä kakuissa.

Chocolate mousse cake.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *