AR ja POINTR etäopetuksessa

Delta Cygni Labs tarjoaa POINTR-sovelluksen non-commercial -lisenssin ammatillisen koulutuksen järjestäjille ja opiskelijoille ilmaiseksi.

POINTR-videopuhelu toimii älypuhelimessa, tabletissa, tietokoneessa ja älylaseissa. Sen aikana kuva voidaan pysäyttää ja siihen voidaan piirtää merkkejä tai tekstiä. Nämä muistiinpanot voidaan myös tallentaa myöhempää käyttöä varten. Puhelun aikana voidaan katsoa molempien puheluun osallistuvien välittämää kuvaa, myös esim. kännykässä voi vaihtaa kameraa.

Non-commercial -linsessillä ei voi ottaa ryhmäpuheluita (Enterprise-lisenssillä max 5 hlö ryhmäpuhelu). Ryhmäpuhelun aktivoimisesta koulutusorganisaatiolle voidaan sopia erikseen ja näissä tapauksissa korvaukseksi on yleensä sovittu markkinointiyhteistyötä.

Non-commercial -lisenssi astuu voimaan automaattisesti, kun sovelluksen lataa ja rekisteröi koulun sähköpostiosoitteella. Lisenssi on voimassa toistaiseksi.

POINTRin voi asentaa Android-laitteisiin Play-kaupasta ja Apple-laitteisiin AppStoresta. Asennuspaketit kaikkiin laitteisiin löytyvät osoitteesta https://pointr.it/ tai https://www.pointr.com/

Lisätietoja voi kysellä Sarilta (sposti etunimi.sukunimi@gradia.fi)

Jätä kommentti