AR ja Pointr työssäoppimisen apuna

Älylaseihin asennettava Pointr-sovellus mahdollistaa opettajan ja opiskelijan välisen livekuva- ja ääniyhteyden. Opiskelija tekee työtään ja opettaja seuraa ja näkee kaiken opiskelijan silmin eli seuraa älylasien lähettämää kuvaa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Opettaja ja opiskelija voivat keskustella meneillään olevasta työssäoppimisesta tai näyttöön valmistautumisesta. Kauempana olevan opiskelijan ammattiosaamisen näyttöä voi seurata Pointr-sovelluksen kautta ja tallentaa siihen liittyviä muistiinpanoja.

Kuva Sari Lehtonotko

Pointr’in käyttäminen on helppoa. Pointr-puhelun aikana kuvan voi pysäyttää ja sen päälle voi piirtää nuolia, käyttää muita merkkejä tai kirjoittaa. Nämä muistiinpanot voi tallentaa pilveen ja käydä noutamassa sieltä myöhemmin paremmalla ajalla ja käyttää vaikka työselosteissa, raporteissa ja tietenkin arviointiaineistona.

Lue lisää Pointr’sta Delta Cygni Labsin nettisivuilta.

Jätä kommentti