Atto-jaksosta kohti toiminnan kannattavuuden suunnittelua

Niin on Atto-jakso 12R-luokalla takana ja on aika palata ammatillisten aineiden sekä työssäoppimisen pariin. Työpaikat alkavat olla jo löytyneet ja iso osa nuorista jatkaakin tutuissa työpaikoissa. Ennen hiihtolomaa onkin kaksi päivää ammatillisia aineita ja sen jälkeen alkaa oppilailla ansaittu hiihtoloma ennen kevään loppurutistusta.

 

13R

Tortaina starttasi uusi työssäoppimispanotteinen luokka ja aloittavien määrä olikin hurja. Kaikenkaikkiaan meitä on nyt 26 opiskelijaa 13R luokalla ja 18 12R luokalla.  Hienoa, että meiltä löytyy näin monta nuorta, jotka haluavat oppia työpainotteisesti!

 

Perjantaina ryhmät tutustuvat hieman toisiinsa ja päivä päättyy mukavasti keilaukseen ja sieltä suoraan hiihtolomalle.

Tämän kevään pöhinöitä odotellessa 🙂

 

13R-luokan ohjausblogi löytyy osoitteesta blogit.jao.fi/topmerkonomit/ 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *