Koulutuksesta

Hoi! Nyt saatiin php kurssi vihdoin päätökseen ja päästiin valokuvaus puuhiin. Kerettiin tunti istua luokassa, seuraten miten valokuvauksen alkeita ja historiaa selitettiin tanskaksi. Tauolla keskustelimme opettajan kanssa, miten toimitaan kun olemme käyneet kurssit jo suomessa Ismon opetuksessa. Sitten saimmekin lähtä oppimaan omassa tahdissa, eli kuvaamaan Roskilden kaupunkia, joka tuntui meistä hyvältä vaihtoehdolta. Koululla on myös valokuvastudio, johon saimme luvan mennä jokin päivä opetteleen studiokuvausta.

Php kurssia kävimme kolme viikkoa, jona aikana totesimme opetuksen olevan aika hidastempoista, verrattuna Harjun opetukseen. Verkkopuoli on aika laaja täällä ja suuri osa opiskelijoistakin käyvät html- ja php kurssit työllistymisen toivossa. Luultavasti täälläkin, kuin myös suomessa, kasvava ala. Valokuvaus ja video- puoli, ei näy täällä niin vahvasti kuin av:lla Jyväskylässä. Kerran on nähty luokallinen oppilaita kamerat kädessä, Harjulla kun sitä näkee lähes päivittäin! Kun saamme kuvia valmiiksi, päivätämme niitä tänne.

Näkemisiin!

-Jaakko & Roi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *