Ensimmäinen viikko Tanskassa

Saavuimme Roskilden juna-asemalle maanantaina, aamu 9 aikoihin. Hetken odottelun jälkeen, yhteyshenkilö Peter saapui hakemaan meitä. Pakkasimme kamat autoon ja lähdimme huristelemaan kohti Roskilden teknistä koulukeskusta. Päämäärään saavuttuaan saimme kuumat kahvit eteemme ja muutaman paperin täyttääksemme. Kello kymmenen, olimme jo istumassa tietokoneella, pikkaisen hämmentyneenä. Opettajat esitteli ja kyseli nimemme yms. tarpeelliset ja sit käytiin jo opinnon pariin. Siinä menikin ensimmäinen päivä, muistellen html ja css koodeja ja menetelmiä. Kolmen maissa pakkasimme jälleen tavaramme, Peterin autoon, ja ajelimme asuntolalle. Siellä hetken odoteltuamme, saimme avaimet ja muut tarpeelliset vimpaimet, jotta saadaan purkaa tavarat paikoilleen. Siinä sit menikin koko päivä tutkiskellen uutta ympäristöä ja asumusta. Seuraavana päivänä opettelimme html5 ja css3:n, uusia hienoja ominaisuuksia. Sitten saimmekin jo alkaa jatkamaan omia portfolio sivuja. Sivuja teimme eteenpäin koko loppuviikon, ja yllätykseksi saimme ne jo perjantaina julkaistua verkkoon. Yllätykseksi törmäsimme kahteen suomalaiseen tyttöön, jotka olivat tulleet Tanskaan opiskelemaan kokkipuolta Priimuksesta. Aika on kulunut nopeaa ja uusia tuttavuuksiakin on löytynyt. Kävimme myös lauantaina Köpenhaminassa ja olihan siellä hauskaa!

 

– Jaakko & Roi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *